Velkommen

303 total views, 10 views today

Introduktion

Blog - Mine tanker og refleksioner

Jeg siger hermed velkommen til min verden af tanker, som jeg håber kan inspirere dig til at se din verden på en ny måde. Der vil være plads til tanker i alle størrelser og farver på denne blog, så kommenter på alt det, som du tænker på. Bidrag endelig til en større forståelse.

Jeg vil bestræbe mig på at skrive et eller to nye indlæg om måneden, måske endda færre, alt efter hvad jeg kan overkomme.

Læs venligst Netiketten, så du er indforstået med, hvordan denne blog fungerer, inden du måske begynder at kommentere på indlæg.

Hvis du har lyst til at se en status på kommende indlæg, indlæg der skrives på, indlæg der måske bliver skrevet om, eller du har forslag til et emne for et indlæg, så se status.

Du kan downloade indlæg i PDF format på ‘Download’ siden.

Det er også muligt at abonnere på bloggen, så får du en mail, hvergang der offentliggøres et nyt indlæg. Du kan tilmelde dig med navn og email i boksen lige over netiketten.

Får jeg en kommentar, der giver anledning til at indlægget bør opdateres. Det kan være pga. fejl, forbedringer, forslag til nye perspektiver og andet, så vil jeg opdatere indlægget.

Om indlæg

Bloggen vil ikke blive bombarderet med daglige indlæg. Målet med bloggen mere handler om interaktionen (dialogen) mellem jer, både indbyrdes og med mig i form af kommentarer. Jeg er lige ved at undersøge, om der er en fejl med udsendelse af nye indlæg. Lige nu sendes det tilsyneladende dagligt, men om det er fordi, at hvis jeg retter et indlæg, så forårsager det en ny mail, hvor det rettede indlæg er med, eller det som nævnt er en fejl.

Der vil ikke komme private indlæg omkring min laden og gøren, som det ses i mange andre blogge. Disse kan f.eks. indeholde refleksioner eller information om sig selv og andre, eller mere nære dagligdags ting og oplevelser.

Jeg vil nu gentage teksten på venstre side i dette indlæg, så du kan printe informationen ud, om hvem jeg er og hvad denne blog kommer til at indeholde. Kort fortalt 🙂

Om mig og bloggen

Denne blog består primært af samfundskritiske indlæg.

Med udgangspunkt i tidens temaer i medierne, trends og nyeste forskning, vil jeg komme med forslag til nye perspektiver, man kan se disse på.

Jeg vil bidrage med refleksioner, tanker, personlige erfaringer og oplevelser til debatten. Jeg tager også afstikkere til konkrete emner og andet, som jeg finder interessant, der har relation til det enkelte menneske i samfundet.

Uden kommentarer og feedback til mine indlæg bliver de blot tanker og påstande. Derfor vil jeg gerne høre om alle jeres tanker, erfaringer, fakta og hvad ellers kan komme i tanke om, når i læser mine indlæg.

Denne blog er en personlig blog. Den er ikke-kommerciel, indholder ikke banner ads (reklamer) og er ikke tilknyttet en virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *