Status

55 total views, 2 views today

Status

Denne side indeholder en status på sider, indlæg og emner på min blog. Jeg vil ikke garantere at indlæg, jeg er færdige med, eller som jeg skriver på, vil blive offentliggjort.

Færdige sider og status

Dette er status for sider, der er færdige, men ikke offentliggjort:

 • “Feedback” – Sendt til korrektur
  Feedback er vigtig for min forståelse, af jeres oplevelser af bloggen og dens typer af indlæg. Forslag til forbedringer eller til emner, er velkommen.
 • “Om” – Sendt til korrektur
  Om bloggen “Mine tanker og refleksioner”. En beskrivelse af dens formål og hvem der står bag bloggen. Der er også et mere teknisk afsnit for de nysgerrige.

Færdige indlæg og status

Dette er status for indlæg, der er færdige, men ikke offentliggjort:

 • “Om Selvmord” – Selvmord Del 1 – Sendt til korrektur
  Om selvmordet. Om myter. Selvmord blandt unge i samfundet og de sociale medier. Voksne og ældres selvmord samt forebyggelse.
 • “Selvmordets filosofi” – Selvmord del 2 – Sendt til korrektur
  Diskussion af en række selvmordstyper med fokus på de psykologisk-eksistentialistiske former af selvmord. Hvad er karakteristika og eksempler.
 • “Selvmordets flow” – Selvmord del 3 – Sendt til korrektur
  Selvmordets flow fra menneske, risikogruppen, risikofaktorer og beskyttelsesfaktorer, selvmordstanker, faresignaler, handling og sorg.
 • “Selvmord og dæmoner” – Selvmord del 4 – Sendt til korrektur
  Vi mennesker har altid prøvet at forstå dæmoner. Nogle klarer vi let, andre med besvær. Men nogle mennesker får sår, der aldrig vil heles helt.

Indlæg der skrives på og status

Dette er status og information omkring de indlæg, jeg skriver på i øjeblikket:

 • Jeg samler materiale til kommende indlæg
  Se nedenunder.

Emner – jeg overvejer at skrive om

Hvis du har nogle meninger, idéer eller andet feedback omkring de emner/indlæg, jeg overvejer at skrive om, så skriv en kommentar nederst. Her er listen:

 • “Om selvudviklingsindustrien” – Materiale er under indsamling
  Da jeg skrev indlæggende om cølibat, slog det mig, at når vi taler om en trend indenfor selvudvikling, eller måske noget interessant indenfor de fleste selvudviklingsmetoder, er der ofte en økonomisk faktor involveret. Samlet set kan det næsten opleves som en industri, da mange udbydere samler sig i grupper, for at sælge deres fælles budskab.
 • “Om fri vilje” – Udskudt, da det er et for omfattende et emne
  Jeg er lige ved at tage et kursus, der filosofisk og neurovidenskabeligt belyser fri vilje. F.eks. handler det om vores egen forståelse af begrebet ‘fri vilje’ og filosofiske argumenter og neurovidenskabelig evidens.
  Så jeg tænker det kunne være spændende, at skrive om fri vilje set fra andre forskellige perspektiver og reflektere lidt over det.
 • “Om motivation”
  Jeg snakkede fornyligt med en person, der fortalte at en ven (Der sad i enten i den samme stol eller den samme kørestol samtlige dagens vågne timer) hele tiden sagde: “Her sidder jeg jo helt alene…”. Personen kunne ikke forstå, at vennen ikke bare fandt sig en interesse, eller prøvede på at få mere social kontakt.
  Denne kontrast mellem personen og vennen fik mig til at tænke på, om det måske handlede om færdigheden “at motivere sig selv”, og til i praksis at handle.
  Personen og jeg talte så sammen længe om motivation. Jeg tog lidt notater, og jeg fik jeg lyst til, at dykke lidt mere ned i begrebet ‘motivation’ set ud fra forskellige perspektiver og mine tanker om det.
 • “Om kreativitet” – Materiale er under indsamling
  Jeg samler ind til et indlæg om kreativitet. Jeg har altid undret mig over, hvad kreativitet er for noget og hvad der kræves af færdigheder for at være/blive kreativ. Hvordan nogle mennesker er gode til at være kreative og hvad kreativitet har af betydning for vores samfund. Især har jeg bemærket, at kreativitet betyder noget meget forskelligt afhængig af, hvem du taler med.
 • “Om bipolar lidelse” – Skriver struktur
  Dette indlæg splittes op i flere indlæg, når jeg kommer frem i skriveprocessen. Jeg ser nærmere på, hvad bipolar lidelse og hvad den betyder for mennesker med den diagnose.

Emner – indkommende forslag

Her er en liste over emner, som i læsere har foreslået, og som jeg overvejer, at skrive om. Skriv gerne dit eget forslag under kommentarer:

 • Der er ikke kommet nogle forslag endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *