Feedback

77 total views, 3 views today

Feedback

Feedback er vigtig for min forståelse, af jeres oplevelser af bloggen og dens typer af indlæg. Har du forslag til forbedringer eller til emner, jeg kan skrive om, så er du velkommen til at skrive til mig.

Men feedback på indholdet og det enkelte indlægs opdeling/struktur er også vigtigt for mig. Med hensyn til indholdet, så prøv så vidt muligt, at skrive en kommentar under indlægget. Ellers skriv til mig. Hvis du synes at indlæggene er for lange eller korte, så er det også godt at vide.

Du kan give feedback på to forskellige måder.

Du kan skrive en anmeldelse af bloggen eller et indlæg. Hvis du blot vil give feedback, som ikke passer ind i en kommentar på bloggen, eller ikke ønsker anmeldelsen offentliggjort, så benyt den anden mulighed, som beskrives i næste afsnit. Denne anmeldelse vil jeg gennemgå og hvis jeg finder den interessant, så vil jeg muligvis offentliggøre den på bloggen i venstre sidepanel. Jeg vil kun medtage den eller de mest interessante sætninger, som anmeldelsen indeholder. Jeg vil muligvis omformulere dem, så de kan læses som en udtalelse.

Du kan også kontakte mig nederst på siden, under ‘kontakt mig’, hvis du har andet feedback til mig, eller ønsker at komme i kontakt med mig.

Skriv anmeldelse af bloggen eller indlæg

Jeg er meget interesseret i at få anmeldelser af bloggen eller indlæg. Disse kan være til glæde for andre læsere.

Her kan du skrive en anmeldelse af min blog, eller en anmeldelse af en eller flere indlæg.

Navn *
Job betegnelse *
Email *
Hent Gravatar profilbillede Click here to use gravatar.com's avtar  
Anmeldelse *
 

Her kan du sende et foto af dig til en anmeldelse

Du kan få dit billede offentliggjort sammen med anmeldelsen på to måder.

Du kan vælge at benytte en gravatar, eller din gravatar, hvis du har en. En gravatar er et profilbillede af dig, som du kan oprette på hjemmesiden Gravatar. Derved kan du benytte dit profilbillede på mange hjemmesider, der understøtter en gravatar.

Hvis du ikke har, eller ikke ønsker at benytte en gravatar, kan du også sende et profilbillede af dig til mig, som almindelig billedfil. Det kan gøres i nedenstående formular:

Kontakt mig

Hvis du på anden måde ønsker at kontakte mig, så kan du gøre det her nedenfor.

Gå til Velkommen for at læse mere om denne blog.

Hvad kan forbedres på denne side?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *