Download indlæg

97 total views, 2 views today

Download indlæg

Download bloggens indlæg her i PDF format. Fordelen ved dette er, at du få et indlæg bedre formateret. PDF formatet er også bedre egnet til udskrivning og deling.

Har du ikke en PDF læser, så kan du hente den her:

Nedenstående citat i kursiv er taget fra denne blogs Netikette. Hvis du vil kende bloggens fulde netikette, så vælg den i højre panel under interne links, eller se den her: Netikette:

“Det er ikke tilladt at kopiere indlæg eller dele deraf (fra denne blog) uden tydelig angivelse af forfatter og kilde. Læg en kommentar til indlægget, hvis du har tænkt dig til at låne indlæg eller dele heraf, så bliver jeg informeret om brugen af mine tanker eller ord andre steder.”

Bemærk at du skal godkende en ‘Google Captcha’, før du kan starte dit download. Det er for at mindske computer angreb på bloggen .

Alle indlæg er sorteret alfabetisk.

Information

Netikette

Netikette

Her beskriver jeg de overordnede retningslinjer for adfærd på denne blog. Dette er ikke en fyldestgørende netikette, men jeg tror, at du forstår pointen:

Size: 117 KB
Version: 1.0

Indlæg

Cølibat

Om cølibat

Indlægget handler om cølibat som trend, hvad begrebet betyder i dag, det religiøse aspekt, det psykologiske aspekt, cølibat typer, og orgasmen.

Size: 100 KB
Version: 1.1
Mere om cølibat

Fordele og ulemper ved cølibat, tanker om det andet køn, unge, samfundet syn, nypuritanisme, feminisme, andre former for og det ufrivillige cølibat.

Size: 108 KB
Version: 1.1