Download indlæg

206 total views, 15 views today

Download indlæg

Download bloggens indlæg her i PDF format. Fordelen ved dette er, at du få et indlæg bedre formateret. PDF formatet er også bedre egnet til udskrivning og deling.

Har du ikke en PDF læser, så kan du hente den her:

Nedenstående citat i kursiv er taget fra denne blogs Netikette. Hvis du vil kende bloggens fulde netikette, så vælg den i højre panel under interne links, eller se den her: Netikette:

“Det er ikke tilladt at kopiere indlæg eller dele deraf (fra denne blog) uden tydelig angivelse af forfatter og kilde. Læg en kommentar til indlægget, hvis du har tænkt dig til at låne indlæg eller dele heraf, så bliver jeg informeret om brugen af mine tanker eller ord andre steder.”

Bemærk at du skal godkende en ‘Google Captcha’, før du kan starte dit download. Det er for at mindske computer angreb på bloggen .

Information

Netikette

Netikette

Her beskriver jeg de overordnede retningslinjer for adfærd på denne blog. Dette er ikke en fyldestgørende netikette, men jeg tror, at du forstår pointen:

Size: 117 KB
Version: 1.1

Indlæg

Om cølibat

Om cølibat

Indlægget handler om cølibat som trend, hvad begrebet betyder i dag, det religiøse aspekt, det psykologiske aspekt, cølibat typer, og orgasmen.

Size: 100 KB
Version: 1.2

Mere om cølibat

Mere om cølibat

Fordele og ulemper ved cølibat, tanker om det andet køn, unge, samfundet syn, nypuritanisme, feminisme, andre former for og det ufrivillige cølibat.

Size: 122 KB
Version: 1.3

Om selvmord

Om selvmord

Om selvmordet. Om myter. Selvmord blandt unge i samfundet og de sociale medier. Voksne og ældres selvmord samt forebyggelse.

Version: 1.1

Selvmordets filosofi

Selvmordets filosofi

Diskussion af en række selvmordstyper med fokus på de psykologisk-eksistentialistiske former af selvmord. Hvad er karakteristika og eksempler.

Version: 1.0

Selvmord og flow

Selvmord og flow

Selvmord og flow fra det enkelte menneske, risikogruppen, risikofaktorer og beskyttelsesfaktorer, selvmordstanker, faresignaler, handling og sorg.

Version: 1.0

Selvmord og dæmoner

Selvmord og dæmoner

Vi mennesker har altid prøvet at forstå dæmoner. Nogle klarer vi let, andre med besvær. Men nogle mennesker får sår, der aldrig vil heles helt.

Version: 1.0